Om oss


Välkomna till NicheGardens webbsida och webshop?

Jag som har NicheGarden heter Monika Nagy och bor i  pittoreska Trosa. Mina största intressen är hus, hem och trädgård och så älskar jag att resa och så klart DESIGN. Inspirationen kan komma från allt möjligt men slår oftast ner som en blixt och blir svår att släppa så då är det bara att börja jobbet att få fram en prototyp.

Andra produkter jag designat är den FÖRSTA adventsstjärnan på fot ( Nordic Star) och lampserien CostaRica som säljs genom By Rydéns.

Idén bakom hyllan är mitt matintresse och egenodlade grönsaker ,växter och kryddor mm.På alla lediga ytor nära fönster blev det fullt av krukor och byttor av olika slag hela vårsäsongen. Så en portabel hylla som kan flyttas eller tas bort när man inte behöver den utan att göra nån inverkan på fönsterna. Det bästa är ju att man kan utnyttja ljuset maximalt. Så 2 år senare är dem äntligen ute på marknaden och nu hoppas jag att ni kommer tycka om dem lika mycket som jag! Nu är hyllan fylld med växter året om???

Min webbshop kommer att sakta fyllas upp med egendesignade produkter som fler storlekar på NicheGarden hyllan men även annat fint och unikt från andra producenter också.

Har ni frågor om mina produkter så tveka inte att höra av er på [email protected]

Vänlig hälsningar Monika???